Golf outlet Online – De bästa i Sverige

Varför spendera tusentals kronor på de hetaste nyheterna när du kan köpa fjolårets produkter till en fraktion av priset? Du kan räkna meda att hitta produkter från dina favoritmärken som Titleist, Taylormade, Callaway, Ping m.m.

Det finns flera olika golf outlet både som fysiska butiker men även på nätet, vissa butiker har speciella outlet sektioner. Här har vi samlat en lista på alla som erbjuder golfutrustning till outletpriser!

Hur kan outlets ha så reducerade priser?

Anledningen till att du kan göra så stora fynd på just outlets är att de erbjuder produkter som är från tidigare års säsonger. Tillverkarna brukar släppa nya produktserier varje år och vissa tillverkare släpper till och med flera gånger om året.

Detta gör att de tidigare produktserierna inte är lika attraktiva som de nya, därför så kan butikerna ha så reducerade priser för att de vill bli av med produkterna.

Är det fel på produkter från outlets?

Produkterna på outlets behöver inte ha några fel på sig utan de kan helt enkelt bara vara fjolårets nyheter som butikerna behöver bli av med. Sedan finns det också butiker som kan sälja produkter som kanske har returnerats, blivit missfärgade eller kanske fått någon annan skada. Det vill säga saker som inte påverkar spelet överhuvudtaget.

CDON Golf Outlet

CDON är en av Sveriges absolut största e-butiker med många tusen produkter. Vad många inte vet är att de har en ganska välfylld golfsektion i sitt sortiment. Under denna sektion har de också en golfutrustning outlet.

Fraktvillkor: Fri frakt över 800 kr & fri reutr
Leveranstid: Beror på försäljare

Sportamore

Sportamore erbjuder känt sedan tidigare massor av kläder, skor och utrustning till outletpriser. Där kan du hitta varumärken som TaylorMade, Wilson Staff, Srixon, Cleveland & Cobra. 

Fraktvillkor: Fri frakt över 399 kr & fri retur
Leveranstid: 1-4 arbetsdagar

XXL Sport & Vildmark

XXL som kallar sig nordens största sportkedja visar sig starka när det kommer till golf. De erbjuder allt från klubbor, bagar, vagnar, kläder, skor från flera olika varumärken. XXL har både en webbshop men även flera fysiska butiker runt om i landet. Här kan du hitta var närmaste butiken för dig finns. https://www.xxl.se/store-finder 

Fraktvillkor: 39 kr, fria returer
Leveranstid: 1-4 dagar

Nordica Golf 

Nordica Golf har sedan 2006 erbjudit golfklubbor till väldigt låga priser. De fokuserar på det lite lägre segmentet med billigare produkter, därför kan du som nybörjare fynda väldigt schyssta produkter till förmånliga priser. Unikt med Nordica Golf också är att de erbjuder ett stort sortiment av komponenter till golfklubbor med skaft och grepp. 

Fraktvillkor: Fri frakt över 750 kr
Leveranstid: 1-4 dagar

Dimbo Golf

Dimbo Golf är en av de äldsta golfbutikerna på nätet, med över 20 år i branschen så kan vi med säkerhet säga att de har koll på sin sak. De har stort välsorterat sortiment och på deras outlet sektion har de rabatter upp till 50% rabatt!

Fraktvillkor: Fri frakt från 2500kr
Leveranstid: 2-3 dagar

Alecs Golf

Alecs Golf är en golfbutik som finns både på nätet och som fysisk butik i Tyresö. De har de allra flesta tillverkarna så som: TaylorMade, Titleist, Cobra, Ping, Callaway med allt från klubbor till bagar och bollar. 

Fraktvillkor: 100 kr
Leveranstid: Ej angivet

Golf-rea.se

Golf-rea.se är en ren outletsida där alla varor de har i sortimentet är kraftigt rabatterade. Du kan hitta en massor av tillverkare när det gäller klubbor men inte minst övrig utrustning också.

Fraktvillkor: Fri frakt över 1000 kr
Leveranstid: 2-4 vardagar

Lämna en kommentar