Bästa golfbutikerna på nätet 2020

I Sverige sköter vi mer och mer av vårt shoppande på nätet. Det är smidigt och bekvämt att i lugn och ro kolla igenom utbudet och välja de bästa produkterna framför datorn eller via telefonen. Även när det gäller golfprylar är utbudet på nätet riktigt bra just nu.

Vissa av butikerna är generella återförsäljare av sportkläder och utrustning, medan andra är helt inriktade på golf.

Några av dem är enbart baserade på e-handel, medan många golfbutiker har en fysisk butik där du dessutom kan komma och pröva ut ”custom fitted” klubbor, skräddarsydda efter dina förutsättningar. Många av butikerna ligger dessutom i anslutning till en golfbana eller har tillgång till golfsimulatorer, så de kan vara värda ett besök någon gång om du har vägarna förbi.

Men vilka butiker finns det egentligen som säljer golfutrustning online? Vilka golfbutiker rekommenderar vi?  I den här artikeln listar vi de bästa golfbutikerna på nätet, för att din shoppingupplevelse ska bli så enkel som möjligt.

CDON

Cdon

CDON har ett brett utbud inom otroligt många kategorier. När det gäller golf finns gott om utrustning i sortimentet, allt ifrån klubbor och bagar, till avståndsmätare, klockor och bollar. Dessutom har CDON även golfkläder, handskar och skor. Deras sortiment täcker det mesta och innefattar mängder av både kända och okända märken.

CDON är enligt egen utsago nordens största varuhus på nätet. De är otroligt populära, tack vare bra utbud, konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Överlag har CDON väldigt goda omdömen på nätet och är en pålitlig nätbutik.

Shopping hos CDON är nästan alltid en fröjd och vi uppskattar deras varierade utbud av golfkläder och utrustning. En handelsjätte med ett golfutbud att rekommendera!

Sportamore

Sportamore

Hos Sportamore kan du hitta riktiga fynd när det kommer till sportkläder och utrustning. Deras golfutbud är framförallt rikt på golfkläder av många olika kvalitetsmärken, men de har även en hel del golfutrustning. De har golfbagar, klubbor, bollar, klockor med mera.

Kunderna hos Sportamore är framförallt nöjda med deras kundsupport, samt imponerade av de snabba leveranstiderna. Det är förmodligen priserna som lockar kunderna från början, då de brukar ha en hel del bra erbjudanden.

Vi uppskattar Sportamores utbud och om du är på jakt efter snygga och funktionella kläder inom golfmode är det väl värt att kolla in deras hemsida. Bra utbud på golf och smidig handel, tummen upp för Sportamore!

XXL

XXL kallar sig för nordens största sport- och vildmarkshus. De har många välkända varumärken i sitt sortiment, och produkter och kläder till många olika sporter och friluftsaktiviteter. Deras golfsortiment har ett riktigt bra utbud av framförallt klubbor och golfset. De har i stort sett allt en golfspelare kan behöva, inklusive kläder för alla möjliga väder på golfbanan.

Omdömena som lämnats kring XXL är överlag goda och många tycks vara nöjda med de snabba och smidiga leveranserna.

Med sina många bra märkeskläder för golf, ett sortiment som hela tiden uppdateras och säsongsanpassas, är XXL helt klart värt en rekommendation. Kolla in utbudet just nu så kommer du märka att de sannolikt har vissa unika produkter som inte alltid finns hos konkurrenterna.

Stadium

Stadium är en klassisk och välbekant sportbutik för de flesta svenskar. De har många fysiska butiker runt om i landet, men har även en välsorterad onlinebutik, med mycket intressanta prylar även för den golfintresserade.

Deras utbud täcker det mesta du kan tänkas vilja införskaffa inför golfsäsongen. Stadium är ett välkänt och pålitligt varumärke när det kommer till sportutrustning och mode, vilket är en trygghet och du vet att de går att lita på.

Stadiums utbud innehåller mycket snygga kläder och bra märkesvaror inom golf. Det är alltid värt att se vad Stadium har i sitt utbud, då de nästan bara har prylar av riktigt bra kvalitet.

Dormy

Dormy är en butikskedja och e-handel helt inriktad på golf. De har flera fysiska butiker runt om i landet och har ett fantastiskt brett sortiment på nätet.

I Dormys nätbutik finns utbudet uppdelat i tydliga kategorier så att du lätt kan hitta exakt vad du söker efter. De har allt du kan tänkas vilja ha inom golf, inklusive till exempel juniorutrustning och olika sorters golfbollar.

Omdömena på nätet är överlag väldigt goda och det märks att butiken uppskattas av golfentusiaster.

Många skulle nog säga att för dem är Dormy den bästa golfbutiken på nätet. Dormy är verkligen en drömbutik för golfälskare, tack vare sitt fantastiska utbud. Det kan vara riktigt inspirerande att titta in då och då, för att se om det kommit in några nyheter. Dormy är en toppbutik på nätet, för allt vad golf heter!

NordicaGolf

NordicaGolf är en svensk nätbutik som säljer golfutrustning och tillbehör. De har ett brett utbud uppdelat efter många tydliga kategorier.

En sak som utmärker NordicaGolf är att de erbjuder skräddarsydda golfklubbor, och utbudet är enligt dem själva störst i Europa.

NordicaGolf har många nöjda kunder och konsensus tycks vara att levererar vad de lovar. Bra produkter, till rimliga priser och en god service.

NordicaGolf satsar helhjärtat på näthandel av golfutrustning och de gör det bra. Superservice och fina produkter – en varmt rekommenderad golfbutik online!

Dimbo Golf

Dimbo Golf har varit verksamma inom e-handel under många år och säljer allt inom golfutrustning. Utöver sitt breda utbud av golfklubbor, bollar, vagnar och bagar, har de även en fysisk butik och erbjuder saker som golflektioner och spel i golfsimulator.

Med sitt breda utbud, sin långa erfarenhet inom golfbranschen och e-handel, är Dimbo Golf en riktig veteran att räkna med när det gäller golfbutiker på nätet.

Många nöjda kunder verkar uppskatta Dimbo Golf och de som haft möjlighet att besöka deras fysiska butik kan intyga att det är en riktigt trevlig golfbutik att ha och göra med.

Det är verkligen kul att se att gamla klassiska golfbutiker hänger med och fortsätter leverera när det gäller golfutrustning på nätet. Vi gillar Dimbo Golf och rekommenderar varmt att du kollar in vad de har på lager, som kan hjälpa dig med din golf!

Alec’s Golf / Tyresö Golf

Alec’s Golf har en fysisk butik ute i Tyresö i Stockholm, samt en välsorterad onlinebutik. De har varit med länge och har mångårig erfarenhet av golf och den utrustning som sporten kräver.

I sitt sortiment har Alec’s Golf alla stora märkesklubbor och bollar samt stort utbud av all annan utrustning som en golfare behöver.

Alec’s Golf kanske är mer känd för sin fysiska butik, där kunder kan prova ut klubbor, reparera trasiga klubbor eller besöka driving-rangen som ligger i anslutning till butiken. Deras näthandel är dock väldigt välfylld och de har alla möjliga kvalitetsprodukter du kan tänka dig.

Kalmar Golfbutik

Kalmar Golfbutik är en butik med lång erfarenhet av att förse golfare med klubbor och utrustning. De har en stor fysisk butik mitt i centrala Kalmar, där du förutom att köpa golfutrustning, kan spela på simulator eller få ”custom fitted” golfklubbor.

I sin golfbutik på nätet har Kalmar Golfbutik ett väldigt stort utbud. De har allt inom golfutrustning, inklusive en mindre avdelning där de säljer begagnade prylar. I sitt sortiment har de förmodligen varje golfmärke du kan tänka dig; allt ifrån Callaway till Wilson och Swingcaddie finns på listan, för att nämna några få.

Golfbutik.se

Golfbutik.se är egentligen samma affär som Kalmar Golfbutik. Butikerna har samma utbud på sin sida, men Golfbutik.se är sannolikt tänkt att vara mindre inriktad på det lokala, och istället satsa på handel av golfutrustning till hela landet.

Hur som helst gillar vi verkligen deras utbud och rekommenderar varmt att du går in och kikar bland deras utrustning. De har en gedigen lista varumärken på alla tänkbara delar av en golfares utrustning, allt ifrån kläder, till golfsets eller teknisk utrustning. En välsorterad näthandlare för golf helt enkelt!

Länna Sport

Länna Sport beskriver sig själva som Sveriges ledande serviceföretag inom sport och fritid. De har en stor fysisk butik i Länna utanför Stockholm, där de även har en egen verkstad för att kunna slipa och skräddarsy skidutrustning bland annat.

På nätet finns Länna Sports onlinebutik med ett riktigt bra utbud inom sport, inte minst inom golfen. Oavsett om du är ute efter ett golfset, en enstaka klubba eller någon annan golfutrustning, bör du kunna hitta det du söker hos Länna Sport.

I sortimentet finns massor av välkända kvalitetsgolfmärken, som till exempel Titleist, Callaway och Footjoy.

Länna Sports kunder som handlat via nätet är överlag väldigt nöjda. Butiken håller vad de lovar och erbjuder snabba leveranser och kvalitetsprodukter. Även om butiken inte är en renodlad golfbutik har de ett klart godkänt utbud bestående av väldigt kvalitativa produkter.

 

Lämna en kommentar