Tips: Köp Golfhäftet 2020

Börjar hemmaklubben bli tråkig? Vill du spela på nya banor? Vill du ut på äventyr? Då är golfhäftet något för dig! Köp Golfhäftet 2020 version redan idag för att kunna testa på massvis med golfbanor till ett fast pris.

Du bokar helt enkelt en starttid på golfklubben genom att ringa till receptionen eller boka genom Min Golf. Därefter tar du ditt kort eller nummer och registrerar det inne i receptionen. Du betalar sedan den resterande summan och kan sedan njuta av din runda. 

Det man bör ha koll på är att häftet inte fungerar alla dagar eller veckor. På golfhäftets hemsida kan man enkelt och smidigt se vilka veckor och dagar som fungerar att använda häftet. Oftast är anledningen för att de har sin tävlingsvecka under den perioden eller andra evenemang. Mount Juliet Golf Club i Irland är t.ex host för Irish Open 2020 vilket gör att man inte kan använda golfhäftet mellan v.22-24 på den klubben. På hemsidan står det vilka veckor och helger som det inte går använda häftet för att hålla dig uppdaterad och informerad.

Med golfhäftet kan du spela på över 950 golfbanor i Sverige, Danmark, Tyskland, Norge, Portugal, Storbritannien, Irland, Spanien, Italien och flera andra europeiska land och endast betala halva greenfee-avgiften! Du kan alltså spela på några av Nordens och Europas bästa golfbanor för halva greenfee genom att köpa golfhäftet som just nu går för endast 495 kr. Normalt ligger en greenfee avgift på 400 kr. Med golfhäftet sparar du därför 200 kr per runda vilket innebär att du sparar pengar redan efter tre rundor. Efter fem rundor har du sparat 500 kr. 

I genomsnitt sparar golfare med golfhäftet hela 1950 kr. Golfhäftet inkuderar även golfrelaterade erbjudanden som sparar dina pengar under resan som hotellerbjudanden och avdrag på golfprodukter. 

Nu får du även storytel för 30 dagar då man som ny kund köper golfhäftet. Detta göra att du kan lyssna på ljudböcker under resan till den utvalda golfbanan för den ultimata upplevelsen.

Hur fungerar golfhäftet?

Man kan beställa golfhäftet antingen fysiskt och digitalt. Den fysiska kommer med post och ger dig ett kort som du visar upp för att halvera din greenfee. Den digitala kommer via e-post och ger ett nummer som ska visas upp för halverad greenfeeavgift. Du kan endast använda golfhäftet-kortet eller numret en gång per golfklubb.

Vilka golfbanor kan man använda Golfhäftet på?

Man kan använda golfhäftet på 950 olika klubbar utspridda över 13 kontinenter. Några av dessa klubbar är:

  • National Golf Resort Club, Litauen
  • PGA National, Malmö, Sverige (Host för Sveriges Europatourtävling ett flertal gånger)
  • Pánoramica Golf, Spanien (Utmanande bana med mycket bra träningsfält)
  • Hollywood Lakes Golf Club, Ireland
  • Mount Juliet Golf Club, Irland (Host för Irish Open 2020)

Vad är golfhäftet plus?

Golfhäftet plus är ett erbjudande till dig som vi använda golfhäftets funktion mer än en gång på en klubb. Detta gör att man kan köpa en greenfee-avgift för halva priset mer än en gång på samma klubb. Golfhäftet plus kostar just nu 199 kr. Priset är väldigt generöst eftersom du får tillbaka summan av köpet av golfhäftet plus efter endast en användning om greenfee-avgiften var på 400 kr.

Lämna en kommentar