Bästa Golftillbehör online 2020

Det finns en hel drös med tillbehör för golfspelare ute på marknaden. Vissa är absolut väsentliga för den seriöse golfaren, medan andra mest är till för bekvämligheten eller utseendets skull. I den här artikeln tar vi en titt på de golftillbehör som kan vara värdefulla att ha med ute på golfbanan. Vi listar alla typer av tillbehör som t.ex roliga, billiga och användbara för ditt spel.

Wilson Staff Caddie Tour Towel

Det är viktigt att hålla klubborna rena torra innan du ska svinga eller putta. Smutsiga eller blöta klubbor kan i allra högsta grad påverka ditt spel!

Wilson är kända för sin snygga och väldesignade produkter och den här handduken är inget undantag. Med den klassiska W/S-loggan på sidan och ett vävmönstrad material är den här handduken både fräsch och funktionell.

Håll stilen på banan och se till att alltid ha en snygg handduk redo i din golfbag. Det här är ett simpelt golftillbehör som bör finnas tillhands i varje seriös spelares väska.

Wilson Staff Double Canopy Umbrella

Ett bra golfparaply är vettigt att med sig om du spelar ofta och inte vill riskera att stå ute i regnet under långa stunder på golfbanan. Ett golfparaply skyddar både dig och din utrustning från att bli blöt i onödan och kan ofta täcka både dig och din spelpartner.

Det här snygga golfparaplyet från Wilson känns som en riktig klassiker när det kommer till utseendet, snyggt och stilrent i rött och vitt. Prisvärt, funktionellt och väldesignat är det en given köprekommendation från oss.

Håll dig torr på banan med Wilsons golfparaply. Helt klart ett golftillbehör att skaffa, åtminstone om du spelar mer än ett par gånger om året här hemma i Sverige.

Puma Golf Shoe Bag

Golfskor är endast avsedda att användas ute på golfbanan, annars sliter du onödigt på dem, vilket inte är en bra idé. Med en golfskoväska kan du enkelt bära med dig och hålla koll på skorna när du inte har dem på fötterna.

Pumas väska är enkel i sin utformning, men väldigt snygg och stilren. Det klassiska Pumamärket högst upp sätter pricken över i:et. Dessutom vet du att du får kvalitet när du köper en väska av detta märke.

En golfskoväska är vid första anblick kanske inte det mest nödvändiga tillbehöret för dig som golfar. Men faktum är att när du spelar mycket så finns det inte många bättre sätt att bära med sig skorna än detta. Det är skönt och praktiskt och gör det lätt att packa utrustningen dagen innan.

Vi gillar detta tillbehör och Pumas väska är ett riktigt bra alternativ för dig som vill ha en liten och snygg väska för dina golfskor.

TaylorMade TM18 Players Duffle Bag

Att ha en snygg bärväska med golfkläder och diverse prylar för bekvämlighet och hygien, är givetvis nödvändigt för en seriös golfare som tar sin hobby på allvar.

Den här väskan från TaylorMade är precis lagom för att bekvämt få med sig allt det nödvändigaste, utan att bli för tung eller otymplig. Den är snygg och stilren och håller precis sådan klass som vi önskar att en bärväska ska.

Det är givetvis inget måste att ha en specifik väska tillverkad av ett golfmärke, men för den som tar sin hobby på allvar är det ett ganska självklart val att lägga några hundralappar på en vettig väska.

Vi föll för TaylorMades väska och rekommenderar den för dig som vill hålla stilen när du bär med dig dina prylar till och från golfbanan.

Life Time Tee 3-pack

Alla golfare behöver en uppsättningar peggar med sig på en golfrunda. Den här sorten från Life Time är precis som namnet hintar om, en peg som är gjord för att hålla. Kanske inte en livstid, men betydligt längre än till exempel trepeggar av simplare modell.

Life Time Tee har en praktisk fot som gör det enkelt att sätta den på samma höjd varje gång.

Företaget Long Life Tee är ett svenskt företag med produktionen i Småland. Deras peggar är kända internationellt och de tillhandahåller dessutom peggar med tryck åt till exempel företag. Bra peggar är ett måste och vi rekommenderar Life Time Tee eftersom de är praktiska, billiga och hållbara.

Jobeli Rangepeg med skåra 3-pack

Om du ska ut och träna på driving range är detta ett riktigt bra tillbehör att införskaffa. JoBeLi Range Tee är utformad i Sverige och har en alldeles unik design som är skyddad i hela Europa. Denna peg är utformad för att låsas fast i mattan på driving range.

När du slår iväg bollen kommer peggen hela tiden att återgå till ursprungsläget. Den är dessutom väldigt hållbar och varje peg håller ett bra tag innan den måste bytas ut. En riktigt genialisk lösning för dig som gillar att slå på driving rangen!

Utan tvekan en måste-produkt om du ska ut på driving range, om du frågar oss. Billig, smart och underlättar golfandet enormt!

Callaway Greenlagare Dubbel

Det är oundvikligt att en välbesökt golfbana slits en hel del. Bollar som slagits långt och högt har en tendens att lämna fula nedslagsmärken efter sig. Det tillhör kutym att som spelare göra en insats och ta bort dessa märken efter sig. Då är en greenlagare ett givet verktyg att alltid ha med sig i sin golfbag.

Callaways greenlagare är en simpel med gedigen kvalitetsprodukt. Det behöver inte vara konstigare än såhär och har du en sådan med dig kan du dra din del av lasset för att hålla banan i gott skick och inte lämna några fula märken efter dig.

Greenlagare är helt klart ett måste för alla golfare och vi rekommenderar den här produkten från det väletablerade golfmärket Callaway.

Callaway/Odyssey Players Handduk

En bra golfhandduk är ett självklart måste för att hålla klubborna i spelbart och propert skick under hela rundan.

Den här handduken från Callaway och Odyssey är snygg och praktisk att ha med sig för att alltid kunna hålla klubborna rena från smuts och vatten. Den är tillverkad i ett absorberande mikrofiber-material och är specialanpassad för ändamålet.

Det är värt att skaffa en speciell handduk hängiven åt just golfklubborna och den här produkten är ett av våra favoritalternativ.

Callaway Paraply 68 DC Tour Automatic

Du som spelar mycket golf kommer att få uppleva såväl soliga och fina som, blöta, regniga och kalla dagar. Att ha ett bra golfparaply är ett tillbehör som skänker glädje till dig som vill kunna ge dig ut när som helst, utan att oroa dig för vädret.

Callaways snygga paraply i helsvart är tjusigt och håller dig och din golfbag torra när det behövs. Det är ett snyggt paraply som du köper en gång och sedan alltid har med dig.

Vi gillar Callaways prylar överlag och det här paraplyet är en i raden av deras kvalitetsprodukter. Om du tänker spela golf och inte vill stanna hemma på grund av lite regn är det här ett golftillbehör för dig!

Golfgeist bollmärkningskit med pennor

Den som spelat golf ett tag upptäcker snabbt att bollar försvinner frustrerande lätt. Det är dessutom otroligt frustrerande när du hittar en boll och inte kan avgöra om det är din egen.

Golfgeist bollmärkningskit är ett enkelt hjälpmedel för dig som vill märka dina bollar och ge dem en personlig touch. I kittet ingår flera olika mallar med färdiga symboler så att du snyggt och prydligt kan märka bollarna efter egen smak.

Detta är ett så pass billigt tillbehör att det är värt investeringen för vem som helst. Det kan vara kul att göra bollarna lite mer personliga. Investeringen för bollmärkningskittet får du snabbt igen när du märker att du får tillbaka de bollar du annars skulle förlorat.

Kortfattat är detta en kul liten extraprodukt som är så billig att vi inte kan göra annat än att rekommendera den.

Lämna en kommentar